Докато времето навън става все по-мрачно и студено, все по-често търся

...
Докато времето навън става все по-мрачно и студено, все по-често търся
Коментари Харесай

Кое е най-новото Instagram предизвикателство?

Докато времето на открито става все по-мрачно и студено, все по-често диря нещо цветно и занимателно, с което да разведря всекидневието си, тъй като сивите дни могат да дотегнат и на най-големите есенни запалянковци като мен. Скролвайки из профила на – най-цветното и положително, попаднах на предизвикването #instarainbowchallenge , стартирано от нея и.
               

“Сетихме се, че можем да образуваме дъга в Instagram, като носим друг цвят всеки ден. Това е нашият метод да разпространим малко благополучие! ”, споделят.
               

Двете избират по един цвят за всеки ден, в който да се облекат от глава до пети, и естествено, споделят аутифите си в Instagram с #instarainbowchallenge . Много скоро към тях се причисляват десетки хиляди консуматори с цветни тоалети. обаче не са инцидентни, всеки си има значение: алено за триумф, оранжево за оптимизъм, жълто за стимулиране на мозъка, зелено за баланс, синьо за успокоение и розово за поддръжка.
               

Следете профила на, в случай че желаете и вие да се включите, а в нашата изложба можете да разгледате тоалети от предизвикването в цветовете на дъгата, които да ви заредят с положителна сила.

 



 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР